2019 SXL Class Timetable

Kindy Gym &  Recreational Gymnastics

CLASS TIME CLASS FEE MONDAY TUESDAY WED THURS FRIDAY SATURDAY
KINDY GYM (3.5-5yrs) 45mins $21.00 X 10 & 11am 10 & 11am 10 & 11am 10 & 11am X
PINK (4.5-6.5yrs) 1 hour $24.00 3.30pm 3.30pm 4.00pm 4.00pm X 8, 9, 10:15, 12
MAROON (6.5-8.5yrs) 1 hour $24.00 4.30 4.30pm 4.30 & 5.00pm 5.00pm X 8, 9, 10:15, 12
NAVY (8.5yrs plus) 90mins $30.50 5.30pm 5.30pm X 5.30pm X 10.30-12noon

LEVELS Classess – By invitation only, based on term assessments in recreational classes.

CLASS TIME AGE CLASS FEE MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY SATURDAY
PRE-LEVELS 90mins $30.50 5.30-7.00pm
LEVELS 90mins $30.50 6.30-8.00pm 6.30-8.00pm
LEVELS SQD 90mins twice weekly $48.00 6.30-8.00pm 6.30-8.00pm

Parkour/Ninjanastics

CLASS TIME AGE CLASS FEE MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY SATURDAY
NINJANASTICS 1 hour (5yrs-7yrs) $24.00 1.00pm
PARKOUR 1 hour (8yrs-10yrs) $24.00 2.00pm
PARKOUR 1 hour (10-12yrs) $24.00 3.00pm
PARKOUR 1 hour 12yrs – plus) $24.00 4.00pm
COMPETITION 2 hours invitation 4.00pm

Womens Artistic Squads – assessment required

CLASS TIME AGE CLASS FEE MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY SATURDAY
Pre-levels Sqd 1 hour (5yrs-7yrs) $23.00 4:00-5:00pm
Development JNR 1 hour (7yrs-9yrs) $23.00 9:00-10:00am
Development SNR 1 hour (9yrs-14yrs) $23.00 10:00-11.00am
Level 1 Squad 2 hours $36.00 4.00-6.00pm
Level 2 Squad 4 hours 6:00-8:00pm 4:00-6:00pm
Level 3 Squad 6 hours 4:00-7:00pm 4:00-7:00pm ..
Level 4 squad 6 hours 5:00-8:00pm 8:00-11:00am
Level 5 Squad 9 hours 5:00-8:00pm 5:00-8:00pm 10:00-1:00pm

  • Events